Kasvohoidot

Mikroneulaus, kesto 1 h, 160 € ensimmäisellä kerralla, seuraavat 98 €.
Sisältää puhdistuksen, ihon käsitelyn Mesoline rollerilla, tehoseerumin/ampullin ja erikosnaamion ja ihovoiteen. Suosittelemme 3-6 hoitokertaa 4-6viikon välein.

Erikoiskasvohoito, kesto 2h 15 min, 85 €
Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kulmien siistimisen, hieronnan, tehotiivisteen, erikoisnaamion ja suojavoiteen.

Täydellinen kasvohoito, kesto 2h, 75 €
Sisältää alkupudistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kulmien siistimisen, hieronnan, tehotiivisteen, naamion ja suojavoiteen.

Ihonpuhdistus, kesto 1-1½h, 65 €
Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, tarvittaessa kulmien siistimisen, tehotiivisteen, naamion ja suojavoiteen.

Hemmottelukasvohoito, kesto 1-1½h, 65 €
Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, kulmien siistimisen , hieronnan, tehotiivisteen, naamion ja suojavoiteen.

Kasvolymfa, kesto 45min. 30 €

Mikä on lymfa?

Imu- eli Lymfasuonisto on verisuoniston rinnakkainen järjestelmä. Sitä on joka puolella kehoa, paitsi aivoissa. Ohuen pinnallisen suoniston lisäksi kehossa kulkee syvemmällä paksumpi imusuonistorunko joka kerää ja kierrättää imunestettä elimistössä. Toimiva imunestekierto on elintärkeä. Turvotusta syntyy, jos imujärjestelmän kuljetuskyky on pienentynyt tai lymfakuorma kasvanut.
Tehokas ja lempeä lymfaterapia auttaa nesteet kiertoon. Ihanalta tuntuva hoito tukee kauneutta ja on elintärkeä leikkausten ja tapaturmien jälkeen.
Useimpien leikkausten esim. yläluomileikkauksen jälkeen lymfaterapia pitäisikin aloittaa mahdollisimman pian. Se laskee turvotusta, lievittää kipua, nopeuttaa paranemista sekä pehmentää ja vaalentaa arvet. Lymfaterapialla on paljon tehtävää aina akneihon hoidosta silmäpusseihin ja valvotun yön tai lentomatkan aiheuttamaan turvotukseen.