Kauneushoitola Merja Vänskä

EtusivuPalvelutTuotteetYhteystiedot


Kasvohoidot
Vartalohoidot
Ehostus
Jalka- ja käsihoidot
Vaha- ja sokerointikäsittelyt


Varaa aikasi, soita 0440 552 735

Tervetuloa!

KasvohoidotMikroneulaus, kesto 1 h, hinta 160 € 1.krt, seuraavat 98 €.
Sisältää puhdistuksen, ihon käsitelyn Mesoline rollerilla, tehoseerumin/ampullin ja erikosnaamion ja ihovoiteen. Suosittelemme 3-6 hoitokertaa 4-6viikon välein.


Erikoiskasvohoito
, kesto 2h 15 min, hinta 82 €
Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kulmien siistimisen, hieronnan, tehotiivisteen, erikoisnaamion ja suojavoiteen.

Täydellinen kasvohoito
, kesto 2h, hinta 72 €
Sisältää alkupudistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kulmien siistimisen, hieronnan, tehotiivisteen, naamion ja suojavoiteen.

Ihonpuhdistus, kesto 1-1½h, hinta 62 €
Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, tarvittaessa kulmien siistimisen, tehotiivisteen, naamion ja suojavoiteen.

Hemmottelukasvohoito, kesto 1-1½h, hinta 62 €
Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, kulmien siistimisen , hieronnan, tehotiivisteen, naamion ja suojavoiteen.

Pikakasvohoito, kesto 30 min. hinta 25 €
Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, tehotiivisteen, naamion ja suojavoiteen.


Kasvolymfa 28 €, kesto 45 min.

Mitä on lymfa?
Imu eli Lymfasuonisto on verisuoniston rinnakkainen järjestelmä. Sitä on joka puolella kehoa paitsi aivoissa. Ohuen pinnallisen suoniston lisäksi kehossa kulkee syvemmällä paksumpi imusuonistorunko, järjestelmä kerää ja kierrättää imunestettä elimistössä. Toimiva imunestekierto on elintärkeä. Turvotusta syntyy, jos imujärjestelmän kuljetuskyky on pienentynyt tai lymfakuorma kasvanut.
Tehokas ja lempeä lymfaterapia auttaa nesteet kiertoon. Ihanalta tuntuva hoito tukee kauneutta ja on elintärkeä leikkausten ja tapaturmien jälkeen.
Useimpien leikkausten esim. yläluomileikkauksen jälkeen lymfaterapia pitäisikin aloittaa mahdollisimman pian.  Se laskee turvotusta, lievittää kipua, nopeuttaa paranemista sekä pehmentää ja vaalentaa arvet. Lymfaterapialla on paljon tehtävää aina akneihon hoidosta silmäpusseihin ja valvotun yön tai lentomatkan aiheuttamaan turvotukseen. Hoito kestää
40 min.